Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009

Πολύ- ενωτικός!


Οι σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη δεν διαταράχθηκαν… Το έκτακτο Δ.Σ του Παναθηναϊκού διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, κατά τη διάρκεια του οποίου παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων και ενωτική διάθεση. Το θέμα με την αποκαθήλωση των λαβάρων στη γιορτή για τα 100 χρόνια της ομάδας θεωρείται λήξαν, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Πατέρα να δηλώνει κατά την έξοδό του πως: «Υπάρχει σύμπνοια σε όλα τα θέματα». Απόντες από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο είναι οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Παύλος Γιαννακόπουλος.

«Σήμερα με αίτηση του μετόχου του κ. Δάβαρη είχαμε ένα συμβούλιο και συζητήσαμε ορισμένα θέματα. Όλα τα προβλήματα επιλύθηκαν και οι παρεξηγήσεις. Υπάρχει σύμπνοια σε όλα τα θέματα», τόνισε αρχικά ο κ. Πατέρας και συνέχισε αναφερόμενος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά την αποκαθήλωση των λαβάρων: «Αυτό που είπα στην ανακοίνωση μου ισχύει. Ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Δεν είχαμε ούτε πρόθεση να στεναχωρήσουμε τον ερασιτέχνη, ούτε να μην τιμήσουμε την ιστορία της ομάδας μας». Κουβέντα για το γηπεδικό δεν έγινε, όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού», ενώ για τη διαιτησία ανέφερε πως: «Τα έχουμε πει και θα περιμένουμε το συμβούλιο της ΕΠΟ για αλλαγές στα πρόσωπα όπως μας είχε υποσχεθεί ο κ. Πιλάβιος».

Ερωτηθείς στο τέλος για την εικόνα της ομάδας του και τους στόχους που έχει θέσει, είπε: «Στόχος μας είναι να πάρουμε κάποιον τίτλο και να κάνουμε όσο πιο καλή πορεία μπορούμε στην Ευρώπη. Αν παίζει η ομάδα με ψυχή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Ακολούθως, δηλώσεις για το αποτέλεσμα του Δ.Σ έκανε ο Παναγιώτης Δάβαρης, με πρωτοβουλία του οποίου ΠΑΕ και Ερασιτέχνης έκατσαν μαζί στο ίδιο τραπέζι: «Μιλήσαμε για πολλά θέματα. Είπα τις απόψεις μου διεξοδικά. Συμφωνήσαμε σε πολλά. Ο θεσμός της πολυμετοχικότητας που κρίνεται κάθε μέρα θα μεγαλουργήσει. Αν δείτε ποιοι συμμετέχουν είναι άνθρωποι αυτοδημιούργητοι. Σύντομα θα δείτε τα θετικά. Οι σχέσεις της ΠΑΕ με τον ερασιτέχνη θα είναι καλύτερες από δω και πέρα».

Από τη μεριά του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανέφερε σχετικά με τα λάβαρα ότι: «Ήταν ένα πράγμα που εμάς μας πόνεσε πάρα πολύ, γιατί αυτά τα τέσσερα λάβαρα που ήταν κρεμασμένα, περιλάμβαναν λύπες στεναχώριες και αίμα. Και μας έχει στοιχήσει οικογενειακός από 100 εκατ. ευρώ. Αυτό για να καταλάβετε ποια είναι η προσφορά των Γιαννακόπουλων στην παναθηναϊκή οικογένεια», για να συνεχίσει αναφορικά με την κατάληξη της συνάντησης: «Θέσαμε ορισμένα θέματα και είδαμε κατανόηση. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ενωμένος και αδιαίρετος για να πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον».

Παρόντες στο διοικητικό συμβούλιο ήταν επίσης και οι Ξυλάς, Βεκρής, Αντωνιάδης, Βουτσαράς, Σαμαράς και Σκιάνης.

Tips and Hacks