Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009

Ανανέωσαν Βύντρα-Πετρόπουλος

Ευτυχισμένος... δήλωσε μετά την ανανεωσή του συμβολαίου του ο Αντώνης Πετρόπουλος. Υπέγραψε και ο Λουκάς Βύντρα, έρχεται ο Σιμάο και υπογράφει και αυτός.


Πράσινος ως το 2013 ο Πετρο-γκολ

Απόλυτα ικανοποιημένος αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο εκ των σκόρερ του τριφυλλιού" και ταλαντούχος φορ, Αντώνης Πετρόπουλος. Ο υψηλόσωμος φορ δεν μπορούσε να κρύχει την χαρά του ενώ στις δηλώσεις του ευχαρίστησε όσους τον πιστεύουν...

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που μένω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι πολλά ακόμη χρόνια στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Χενκ Τεν Κάτε και την διοίκηση και θα παλέψω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους. Εγινε αυτό που ήθελα", υποστήριξε πριν αποχωρήσει μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Να θυμίσουμε πως ο επιθετικός του "τριφυλλιού" είχε συμβόλαιο μέχρι το 2012 και την Πέμπτη υπέγραψε την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το τέλος του 2013 με τριπλασιασμό των αποδοχών του, οι οποίες από 45.000 ευρώ θα φτάσουν τις 150.000 περίπου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ...

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Πετρόπουλος υπέγραψε τροποποίηση του συμβολαίου του, η οποία προβλέπει αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων και επέκταση της χρονικής διάρκειας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2012."

Υπέγραψε και ο Βύντρα

Πριν τον Αντώνη Πετρόπουλο, τα γραφεία είχε επισκεφτεί ο Λουκάς Βύντρα ο οποίος συζήτησε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου. Οι δύο πλευρές μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα και ο παλαίμαχος άσος των "πράσινων" είπε στον διεθνή αμυντικό για τις προθέσεις του "τριφυλλιού". Τελικά επετεύχθη συμφωνία και ο Βύντρα υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2011.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ...

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Λουκάς Βύντρα υπέγραψε τροποποίηση του συμβολαίου του, η οποία προβλέπει αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων και επέκταση της χρονικής διάρκειας μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2011."

Επόμενος... ο Σιμάο

Με την επιστροφή του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ από τις υποχρεώσεις του με το εθνικό συγκρότημα της Μοζαμβίκης, θα γίνει και η συνάντηση με τον παίκτη για να συμφωνηθεί και να υπογραφεί η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Η ρήτρα για τον αμυντικό μέσο του "τριφυλλιού" θα οριστεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες αφού ήδη μεγάλοι σύλλογοι καραδωκούν, ενώ οι αποδοχές του θα φθάσουν από τις 120.000 ευρώ στις 250.000 με την διάρκεια του συμβολαίου να επεκτείνεται ως το 2013.

Tips and Hacks