Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009

Υπογράφει ο Ενσιαμπαμφούμου


Άλλαξαν τα δεδομένα όσον φορά την απόκτηση του Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου από την ΑΕΚ. Παρότι μέχρι χθες δεν είχε δοθεί το πράσινο φως από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την απόκτηση του, σήμερα το πρωϊ αποφασίστηκε να παραμείνει στην "Ένωση".

Πιθανότα σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου με οψιόν ανανέωσης.

Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ωστόσο, ο Σερβοέλληνας τεχνικός έκρινε ότι δεν υπήρχε αγωνιστικός λόγος να αποκτηθεί ο παίκτης την δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ υπήρχε σκέψη να δοθεί σε άλλη ελληνική ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου και να ενισχύσει την ΑΕΚ από την νέα σεζόν.

Η εξέλιξη διαψεύδει όλα τα σημερινά δημοσιεύματα και ο παίκτης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να επισημοποιήσει την συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Ο Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου έχει αγωνιστεί σε Ρεμς, Τουλούζ, Άσκολι και στις μικρές ομάδες της εθνικής Γαλλίας.

Μανωλάς: "Δεν υπήρξε συμφωνία με Λέκι"

Ο Στέλιος Μανωλάς με ανακοίνωση που εξέδωσε τοποθετήκε στο θέμα που προέκυψε με τον Ματίας Λέκι: "Σχετικά με το θέμα που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ματίας Λέκι και την προσπάθεια απο την πλευρά μας να ενταχθεί στο ρόστερ μας, θέλω να δηλώσω τα εξής : Δεν υπήρξε ποτέ καμία προφορική συμφωνία μεταξύ εμού και της πλευράς του παίκτη σχετικά με τη διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στην ομάδα μας.

Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να περάσει μόνο απο εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ενώ δεν δέχθηκε να δοκιμαστεί στην προπόνηση της ομάδας, προκειμένου να διαπιστωθεί απο τον προπονητή σε ποια κατάσταση βρίσκεται κυρίως λόγω του ότι παραμένει μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ομάδα.

Τα όσα δημοσιεύονται σήμερα σε μερίδα του Τύπου για δήθεν επεισόδιο μεταξύ του προπονητή και του ποδοσφαιριστή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

Tips and Hacks