Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2008

Δικέφαλοι... αντιπρόεδροι

Η δήλωση του Τάκη Κανελλόπουλου πως η ΑΕΚ δεν είναι ακέφαλη αλλά δικέφαλη έκρυβε το δικό της νόημα και ουσιαστικά ήταν ο προάγγελος των όσων θα συνέβαιναν την Τρίτη (4/11) στο Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων.


Η πολυαναμενόμενη συνάντηση των μετόχων έγινε χωρίς όμως να εκλεχθεί νέος πρόεδρος για την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι το οποίο θα γίνει σε διάστημα ενός μήνα με νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μέχρι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Ντέμη Νικολαΐδη τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνουν οι μέχρι πρότινος αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, Τάκης Κανελόπουλος και Νίκος Κούλης.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση των μετόχων η εύρεση προέδρου για την ΑΕΚ δεν είναι ένα θέμα που μπορεί να λυθεί σε διάστημα λίγων ωρών.

Οι άνθρωποι που έχουν μείνει αυτή τη στιγμή και έχουν τις τύχες της Ένωσης στα χέρια τους θέλουν ένα εύλογο διάστημα για να βρουν ή να... πείσουν τον άνθρωπο που θέλουν να ηγηθεί της νέας προσπάθειας στη μετά-Νικολαΐδη εποχή.

Η λύση των δύο αντιπροέδρων της ΠΑΕ ήταν η καλύτερη για να μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα αυτό το διάστημα καθώς αμφότεροι βρίσκονται καιρό σε αυτές τις θέσεις και γνωρίζουν πως και τι χρειάζεται η ΠΑΕ για να λειτουργήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, κατόπιν της παραίτησης του Ντέμη Νικολαϊδη από τη θέση του Προέδρου, αποφασίστηκε η εξουσιοδότηση, εκ μέρους των κύριων μετόχων, του Τάκη Κανελλόπουλου και του Νίκου Κούλη, αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την ευθύνη λειτουργίας της ΠΑΕ.

Πιστεύουμε ότι η θέση του Προέδρου της ΑΕΚ είναι ιδιαιτέρως σημαντική και η εύρεση κατάλληλου αντικαταστάτη δεν είναι ένα θέμα που μπορεί να λυθεί εντός ολίγων ωρών. Σε χρονικό διάστημα ενός μήνα θα συγκληθεί Δ.Σ. για την εκλογή του νέου Προέδρου.

Νίκος Νοτιάς
Γκίκας Γκούμας
Τάκης Κανελλόπουλος
Πέτρος Παππάς
Ντέμης Νικολαϊδης
Νάσος Θανόπουλος
Παντελής Αθηνής
Νίκος Κούλης
Στράτος Φαναράς"

Έτοιμος ο Μπασινάς για Ξάνθη

Προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα και φιλικό για τους υπόλοιπους περιελάμβανε το πρόγραμμα των παικτών την Τρίτη.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος συνέχισε το πρόγραμμα αποφόρτισης που ακολουθεί για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ εκτός κανονικής προπόνησης έμεινε και ο Γιώργος Αλεξόπουλος που... κληρονόμησε ένα ελαφρύ χτύπημα στα πλευρά από τον αγώνα της Κυριακής και έμεινε στο γυμναστήριο. Τέλος, ο άτυχος, Αντώνης Ρίκκα θα χειρουργηθεί την Πέμπτη.

Στο φιλικό που έγινε μετά το τέλος της προπόνησης με την ομάδα νέων, ο Μπάσινάς αγωνίστηκε για 45 λεπτά και έδειξε έτοιμος για την αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη.

Η πρώτη ομάδα νίκησε με 3-0 με γκολ που σημείωσαν ο Παναγιώτης Λαγός και ο Νέιθαν Μπερνς στο πρώτο ημίχρονο και ο Μιχάλης Παυλής στο δεύτερο.

Για την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι Μάχο, Ζεράλδο, Πλιάτσικας, Ενσαλίβα, Γκέντσογλου, Κουτρομάνος, Χετεμάι, Μπασινάς (46’ Μουστάκης), Παυλής, Μπενρνς, Λαγός (46’ Τρίψας).

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Ξάνθη:

"Τα εισιτήρια του αγώνα Sk. Ξάνθη-ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραλάβει για τον εκτός έδρας αγώνα με την SKODA ΞΑΝΘΗ (Σάββατο 8/11, 19:00 μ.μ.)1.100 εισιτήρια των 40,00 € που αντιστοιχούν στην θύρα Δ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ: 11:00 - 15:00 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΕΝΑ & 17:00 - 18:45 ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΘΥΡΑΣ Δ

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της Αστυνομίας όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να φέρουν αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια οδήγησης για την είσοδό τους στο γήπεδο.

Υπεύθυνος διάθεσης: κ. Σπήλιος Φωτόπουλος"

Tips and Hacks