Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008

Παραμιλάει όλη η Ευρώπη με τον ΠΑΟ που κέρδισε 0-1 την Ίντερ

Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μεγάλη μπάλα έπαιξε ο Παναθηναικός. Έτσι δεν θα έχανε ούτε το πρωτάθλημα! Με το 0-1 μέσα στο Μιλάνο επί της Ίντερ του Αμπραίμοβιτς και του Αντριάνο πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του. Ο Τεν Κατέ πήρε την ταυτότητα του Ζοζέ Μουρίνιο! Μέσα στο γήπεδο του. Από ποιον να ξεκινήσεις; Μα από τον Γκαλίνοβιτς που εμπνέει κάτω από τα δοκάρια αλλά μην τους πάρουμε έναν-έναν αφού όλοι έπαιξαν πολύ καλά. Ο Σαεριέγκι το γκολ στο 69'!
Και περνάει στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς λίγκ και μεγάλη μπάλα έπαιξε και η ψυχολογία θα πάει στα ύψη και δεν τίθεται θέμα πια για τον προπονητή του Παναθηναικού!
Σε συνδυασμό με το 2-2 της Ανόρθωσης με την Βέρντερ μάλλον ο Παναθηναικός είναι...

σίγουρος για την επόμενη φάση. Με διπλό σρ Βρέμη και Μιλάνο δεν μένεις ποτέ έξω από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λίγκ. Κέρδισε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ιταλίας. Πάει αυτό παιδιά δεν ξεπλένεται με τίποτα ότι ομάδα και αν είστε. Εδώ απλά χειροκροτάς και δεν λες κουβέντα. Ήταν Ευρωπαίος ρε παιδί μου. Χάζεψε όλη η Ευρώπη. Ο ΠΑΟ πλέον διεκδικεί και πρωτιά με τους 7 βαθμούς έτσι όπως έγιναν τα πράγματα

Tips and Hacks