Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008

«Δεν πέρασαν οι γνωστές τακτικές τους...»

Απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του να μεταγραφεί στην Ανόρθωση νιώθει ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος θα αγωνιστεί με την κυπριακή ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «Κολοσσός», λίγο μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας του, υπογράμμισε ότι η Ανόρθωση άξιζε την πρόκριση και έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του γιατί παρέμειναν συγκεντρωμένοι, παρά τις «γνωστές τακτικές τους», όπως είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στα γεγονότα της παραμονής του αγώνα...

«Γι αυτό το λόγο πήγα στην Ανόρθωση... Δεν περιμέναμε όμως να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Το πιστεύαμε. Και στα δύο παιχνίδια αξίζαμε την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι διαφορετικό. Είναι μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα, που θα είναι η πρώτη που θα συμμετάσχει στους ομίλους», είπε ο Δέλλας, ο οποίος συμπλήρωσε: «Όταν έχεις το σκορ υπέρ σου, προσέχεις περισσότερο την άμυνα. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα πίεζε. Προσπάθησαν με τις γνωστές τακτικές τους να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα, αλλά όλα τα παιδιά έμειναν συγκεντρωμένα και πανηγυρίσαμε την πρόκριση».

«Δεν το φανταζόμασταν...»

Από την πλευρά του, ο επίσης ευτυχής, αλλά και μεγάλος απών για την Ανόρθωση στη ρεβάνς, Γιάννης Σκοπελίτης, έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του... «Τα παιδιά είχαν καταπληκτική παρουσία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που κρατήσαμε μακριά τον Ολυμπιακό. Αν κοιτάξουμε συνολικά τα δύο ματς, πήραμε δίκαια την πρόκριση. Κι εμείς στην αρχή δεν το φανταζόμασταν. Δεν ήταν στόχος, αλλά όνειρο και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε».

Για τον Ολυμπιακός, ο Σκοπελίτης σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός ήταν το μεγάλο φαβορί. Ήταν μια δύσκολη βραδιά γι’ αυτόν. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και από μία αποτυχία δεν θα βγει κάτι».

Τέλος, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στους ομίλους, είπε: «Να παίξουμε με μεγάλη αξιοπρέπεια. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Tips and Hacks