Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008

Μεθυσμένος διαιτητής σε αγώνα του πρωταθλήματος Λευκορωσίας (vid)

Το περίεργο αυτό συμβάν έλαβε χώρα στην αναμέτρηση μεταξύ της Βίτεμπσκ και της Νάφταν Νοβοπολότσκ για την πρώτη κατηγορία. "Άρχοντας" της αναμέτρησης ήταν ο Σεργκέι Σμόλικ, ο οποίος πριν τον αγώνα αποφάσισε να το... γλεντήσει, καταναλώνοντας αλκοόλ. Κάτι τέτοιο άρχισε να γίνεται αντιληπτό στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, η οποία έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1. Ο Σμόλικ προκάλεσε αρκετό γέλιο στους οπαδούς των δύο ομάδων, μιας και η συμπεριφορά του ήταν αρκετά αλλόκοτη.
Προς το τέλος της αναμέτρησης το αλκοόλ φαίνεται όμως ότι... βγήκε στην επιφάνεια, προκαλώντας προβλήματα στον Λευκορώσο διαιτητή. Ο Σμόλικ αισθάνθηκε πόνους στην πλάτη και χρειάστηκε βοήθεια για να αποχωρίσει από τον αγωνιστικό χώρο. Παρά το ότι διαβεβαίωνε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό μία ώρα αργότερα πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου, όπου και αποδείχθηκε πως είχε προβεί σε αλόγιστη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
Η ομοσπονδία της Λευκορωσίας δήλωσε πως το θέμα θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή και είναι σίγουρο πως τον Σμόλικ περιμένει μεγάλη "καμπάνα" για τις προ αγώνα καταχρήσεις του.

Το αποκαλυπτικό βίντεο


Tips and Hacks