Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008

"Χάλασε" του Μπασινά, οδεύει προς ΑΕΚ ο παίκτης

Η διαφαινόμενη, μέχρι και πριν λίγες ώρες, μεταγραφή του Αγγελου Μπασινά στον Ολυμπιακό, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκανε στις τελικές επαφές που έγιναν την Τρίτη (29/7) το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Προς ΑΕΚ οδεύει ο παίκτης


Η μεταγραφή "ναυάγησε" διότι ο 32άχρονος μέσος επιθυμούσε κλειστό τριετές συμβόλαιο, ενώ ο Ολυμπιακός του πρόσφερε συμβόλαιο δύο χρόνων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. γνωστοποιεί ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αγγελου Μπασινά, καθώς μετά από συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της κ. Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή κ. Π. Κουτσολιάκο, διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων στο θέμα της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου. Πιο συγκεκριμένα η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε κλειστό τριετές συμβόλαιο", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο παίκτης όπως όλα δείχνουν το πιθανότερο είναι πλέον πως θα πάει στην ΑΕΚ, καθώς η Ενωση, που έκανε... "ρελάνς" την Δευτέρα (29/7) το βράδυ, του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με τα ίδια λεφτά περίπου που θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό, δηλαδή 900.000 ευρώ το χρόνο.

Tips and Hacks