Κυριακή, 27 Ιουλίου 2008

"Πράσινος" και ο Σόουζα

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ροντρίγκο Σόουζα. Οι πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με τη διοίκηση της Φλαμένγκο για τη μεταγραφή του 26άχρονου φορ και το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.


Aπό τα 3 εκ. ευρώ, το 40% των χρημάτων, δηλαδή το 1 εκ. ευρώ θα πάει στην πορτογαλική Μαρίτιμο. Οσον αφορά στον παίκτη, ο Σόουζα αναμένεται στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για τις τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει, πιθανότατα, τριετές συμβόλαιο.
Ο Ροντρίγκο Σόουζα αναμένεται να γίνει ο τέταρτος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που αποκτάνε οι πράσινοι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο μετά τους Κλέιτον, Γκάμπριελ και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Κλέμπερ Λέιτε, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, κάνοντας γνωστές και τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φλαμένγκο:
"Ο επιθετικός πήγε στον Παναθηναϊκό"
Ο αντιπρόεδρος Κλέμπερ Λέιτε ανακοίνωσε πως ο επιθετικός Σόουζα μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό της Ελλάδας, με την τιμή των 3 εκ. ευρώ, αφήνοντας στη Φλαμένγκο το 60% της μετακίνησης. Η Μαρίτιμο της Πορτογαλίας διατηρεί το υπόλοιπο 40%"
Από:Sport.gr

Tips and Hacks