Σάββατο, 31 Μαΐου 2008

Στις 26/6 ξεκινάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Για τις 26 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση των παικτών του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Τρις μέρες αργότερα οι "ερυθρόλευκοι" θα αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Φιλικά με Γκρόνιγκεν και Τβέντε στην Ολλανδία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ:

Πέμπτη 26/6: Πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Κυριακή 29/6: Αναχώρηση της αποστολής για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κυριακή 13/7: Επιστροφή της ομάδας από το Ζέεφελντ στην Αθήνα.

Παρασκευή 18/7: Αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία. Η ομάδα θα μείνει στην περιοχή Έρμελο.

Σάββατο 19/7: Φιλικός αγώνας με αντίπαλο την ολλανδική Εμεν (ομάδα β' κατηγορίας), στο στάδιο του Εμεν, στις 18:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας).

Τετάρτη 23/7: Φιλικός αγώνας με αντίπαλο την ολλανδική Γκρόνινγκεν (ομάδα α' κατηγορίας). Ο αγώνας θα γίνει στην πόλη Ασεν, στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδας).

Σάββατο 26/7: Φιλικός αγώνας με αντίπαλο την ολλανδική Τβέντε (ομάδα α' κατηγορίας). Το παιχνίδι θα γίνει στην πόλη Ολντεντσαακ, στις 15:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας).

Κυριακή 27/7: Επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία στην Αθήνα.

# Τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου αναμένεται στην Αθήνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ σε ότι αφορά τα μεταγραφικά το θέμα του Μοισές Ουρτάδο βρίσκεται σε προτεραιότητα, τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στη "Marca" εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ελλάδα.

Tips and Hacks