Κυριακή, 27 Απριλίου 2008

Γκονζάλες: "Θα φύγει ο Πεσέιρο


Σίγουρος για την αποπομπή Πεσέιρο, δηλώσε ο Έκι Γκονζάλες σε εφημερίδα της πατρίδας του, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, να μην αγωνιστεί ξανά στον Παναθηναϊκό!


"Φωτιές" βάζει ο Έκι Γκονζάλες με τις δηλώσεις του σε εφημερίδα της πατρίδας του, σχετικά με το μέλλον τόσο του ίδιου, όσο και του Πεσέιρο στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντίνος ξεκαθάρισε στους συμπατριώτες του, πως ο Πεσέιρο, θα απολυθεί άμεσα, ενώ δεν έδειξε σίγουρος για το μέλλον του ίδιου στο "τριφύλλι".

"Δεν ξέρω, θα δείξει" ήταν η απάντηση του Αργεντίνου στην ερώτηση, των συμπατριωτών του, αν θα ξαναπαίξει στον Παναθηναϊκό, ενώ συμπλήρωσε "Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου. Ομως, ο Πεσέιρο θα φύγει σε 15 μέρες. Θα επιστρέψει στην Πορτογαλία".

Όσο για το πρόσφατο επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του, ο μέσος του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω τον βοηθό του, Εντουαρντίνιο, αν θα παίξω με τον Αρη και αν θα έκανε ροτέισον. Μου απάντησε όχι.

Μετά τον ρώτησα, αν υπάρχει κάποιο πλάνο, να μην παίξω στα υπόλοιπα ματς. Ο Πεσέιρο είπε ότι δεν θέλω να παίζω, αν δεν είμαι βασικός. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Μίλησα στα ισπανικά στον Εντουαρντίνιο, αλλά φαίνεται πως δεν κατάλαβε καλά τι του είπα".

Όταν μάλιστα, ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες σχετικά με τα επεισόδια που φέρεται να έχει συχνά-πυκνά με συμπαίκτες του, τα διέψευσε όλα, δηλώνοντας μάλιστα πως "Το πρόβλημα είναι ο προπονητής. Εγώ δεν δημιούργησα προβλήματα στους συμπαίκτες μου. Απλά είχαμε κάποιες συζητήσεις. Έχω καλές σχέσεις με την ομάδα και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι εξαιρετικός άνθρωπος".

Tips and Hacks