Πέμπτη, 24 Απριλίου 2008

Αντίο ΑΕΛ, καλημέρα ΑΕΚΟι δρόμοι του Γιώργου Δώνη και της Λάρισας χωρίζουν οριστικά. Ο Έλληνας τεχνικός μέσω γραπτής δήλωσής του στο επίσημο site των «βυσσινί», ανακοίνωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει το «τιμόνι» της θεσσαλικής ομάδας, στο οποίο βρισκόταν επί τέσσερα συναπτά έτη. Όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Η δήλωση του Γιώργου Δώνη αναφέρει: «Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου, Μάκης Αγγελίνας, Γρηγόρης Γεωργίτσας και Μίοντραγκ Μένταν, θα αποχωρήσουμε από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κο Κώστα Πηλαδάκη και τον κο Κώστα Κωνστάντο για την άψογη συνεργασία των τελευταίων έξι ετών. Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Λυράκη για την προσφορά και βοήθειά του στην εξέλιξή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας για τις χαρές που μας προσέφεραν και το ήθος που επέδειξαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ΑΕΛ, όπως επίσης και τους οργανωμένους, για τη στήριξη προς την ομάδα και το πρόσωπό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της ομάδας για την αρμονική συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του Τύπου για την επικοινωνία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Η ΑΕΛ και η Λάρισα θα αποτελούν πάντα ένα ζωντανό κομμάτι στην καρδιά μου.

Σας ευχαριστώ για όλα.

Γιώργος Δώνης ».

Σε ότι αφορά τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Δώνη στην τεχνική ηγεσία της Κυπελλούχου Ελλάδας, όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Από:Sportaction.gr

Tips and Hacks