Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008

"Δεν υπάρχει πρόταση αγοράς"

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έβαλε τέλος στη φημολογία περί πρότασης αγοράς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η οποιαδήποτε κίνηση για την αγορά της ΠΑΕ", τόνισε ο ιδρυτής της ΠΕΚ, ο οποίος εξήγησε πως "...εμείς απλώς θέλουμε ο κ. Βαρδινογιάννης να ανοίξει τα μάτια και τ`αυτιά του".Ο κ. Βγενόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Sportday" και εξήγησε ποιες είναι οι προθέσεις του: "Εγώ ήμουν ανέκαθεν υπέρ των συνεργασιών. Από τον Βαρδινογιάννη θέλουμε απλώς ν`ανοίξει τα μάτια και τ`αυτιά του. Να καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν. Επαναλαμβάνω ότι εμείς οι Παναθηναϊκοί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για ό,τι έχει προσφέρει στην ομάδα μας. Αν είπαμε κάτι για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, το κάναμε επειδή ενοχληθήκαμε από κάποιες δηλώσεις του".

Οσο για τα σενάρια περί πρότασης για αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός; "Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οποιαδήποτε κίνηση, τουλάχιστον έως το τέλος της περιόδου. Η ΠΕΚ δεν έχει πάρει τέτοια απόφαση".

Τέλος, για την υπόθεση Βάλνερ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, δήλωσε: "Εμείς στην ΠΕΚ πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω από τον Ολυμπιακό ένα βαθμό και όχι τέσσερις. Θα καλέσουμε τους οπαδούς μας να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, άσχετα με το πού θα τον δώσει η Σούπερ Λίγκα. Μένουμε στην τελευταία ανακοίνωσή μας".

Από:sport.gr

Tips and Hacks