Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008

H ΠΕΚ ξαναχτυπάΜόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ... ξανά σε ανακοινώσεις τραβά, η ΠΕΚ που δεν λέει να αφήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε χλωρό κλαρί. Με νέα ανακοίνωσή της κατηγορεί τον Γ. Βαρδινογιάννη ότι ζει σε εικονική πραγματικότητα και δεν αφουγκράζεται τον κόσμο της ομάδας. Θυμίζει την "τεσσάρα" από τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από την Ρέιντζερς και σχολιάζει τις δηλώσεις του Ζοσέ Πεσέιρο...

Αξίζει να σημειωθεί οτι στα δυο υστερόγραφα που υπάρχουν στην ανακοίνωση η ΠΕΚ δίνει συγχαρητήρια για το γήπεδο, αφήνει όμως "αιχμές" οτι αν δεν αλλάξει νοοτροπία η ΠΑΕ θα είναι το πιο άδειο μοντέρνο γήπεδο.

Στην συνέχεια αναρωτιέται γιατί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν δέχεται να συζητήσει με την ΠΕΚ, τονίζοντας οτι ο διάλογος ποτέ δεν έβλαψε κανέναν και τον αρνούνται μόνο οι δικτάτορες!

H ανακοίνωση της ΠΕΚ έχει ως εξής:

"Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράστασή σας και τα μηνύματα που μας στέλνετε με τις απόψεις και τις υποδείξεις σας.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι, ενώ σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουμε περίπου τις ίδιες απόψεις, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και λειτουργεί, μαζί με τα έντυπα και τους δημοσιογράφους που την υποστηρίζουν, σε μια δική της εικονική πραγματικότητα, αποκομμένη από τις αρχές, τις παραδόσεις και τις επιθυμίες του Παναθηναϊκού κόσμου.

Είναι απίστευτο ότι φθάσαμε στο σημείο η ΠΑΕ να αποφασίζει ποιοι φίλαθλοι θα μπουν ή δεν θα μπουν στο γήπεδο, που πρέπει να καθίσουν και τι πρέπει να λένε! Ακόμη, ο προπονητής της ομάδας μας θέλει να μας υποδείξει αν, πως και σε ποιο λεπτό του αγώνα θα πρέπει να εκφρασθούμε, και όχι όπως θέλουμε εμείς, αλλά όπως θέλει αυτός! Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης, αιχμάλωτος της εικονικής πραγματικότητας που ο ίδιος συντηρεί, συνεχίζει να αντιδρά υπεροπτικά σε οποιαδήποτε κριτική και προσφορά συνεργασίας και προσπαθεί να βαφτίσει την αγάπη και την αγωνία των φιλάθλων μας σε συνομωσία.

Προφανώς εμείς και άλλα δύο εκατομμύρια Παναθηναϊκοί δεν θέλουμε να πάρει η ομάδα το Πρωτάθλημα, διότι τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε χορτάσει τίτλους και διακρίσεις! Επίσης, τελικά είμαστε όλοι μάλλον αντί-Παναθηναϊκοί και οι πραγματικοί Παναθηναϊκοί είναι ο κ. Βέλιτς, ο κ. Πεσέϊρο, ο κ. Βαρδινογιάννης και οι εντός και εκτός της ΠΑΕ υπάλληλοί του. Και επειδή περνάμε μια περίοδο στην ιστορία του Συλλόγου μας γεμάτη διασκέδαση, όπως ισχυρίσθηκε ο κ. Βαρδινογιάννης, η κατάσταση έγινε πράγματι διασκεδαστική όταν δήλωσε ότι «στα δύσκολα την ομάδα δεν τη φοβάμαι»! Ευτυχώς, γιατί στα εύκολα ο Ολυμπιακός μας κέρδισε 4-0 και η Ρέηντζερς μας απέκλεισε από τους 16 του ΟΥΕΦΑ.

Φίλες και Φίλοι,

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, με τη συμπαράστασή σας που διαρκώς μεγαλώνει, είναι ο εγγυητής του οράματος και των ονείρων των Παναθηναϊκών φιλάθλων. Θα πετύχουμε τους στόχους μας όσος καιρός και όσες προσπάθειες και αν χρειασθούν.

Υ.Γ. Προς κ. Γ. Βαρδινογιάννη:

1. Συγχαρητήρια για το γήπεδο. Έχετε όμως αντιληφθεί ότι αν δεν αλλάξετε νοοτροπία θα είναι το πιο άδειο μοντέρνο γήπεδο στην Ευρώπη;

2. Πρέπει να δεχθείτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων, υπεράνω όλων μας. Μήπως πρέπει για το καλό του Παναθηναϊκού να μιλήσουμε; Ο διάλογος δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν και τον αρνούνται μόνον οι δικτάτορες".

Tips and Hacks