Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008

Τα νέα πρόσωπα του Όttο


Αρκετά νέα πρόσωπα αναμένονται στο προσκλητήριο του Ότο Ρεχάγκελ για το τουρνουά στο οποίο θα λάβει μέρος στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα η Εθνική ομάδα. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να καλέσει στους Άνδρες τον αμυντικό της ΑΕΚ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον μέσο του Πανιωνίου, Γρηγόρη Μάκο, οι οποίοι φαίνεται πως είναι έτοιμοι να πάρουν… προαγωγή από τις Ελπίδες. Οι δύο προαναφερθέντες δεν κλήθηκαν από τον Νίκο Νιόπλια στην αποστολή για το φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο.

Παράλληλα, ο «Χερ Ότο» προτίθεται να καλέσει τέσσερις τερματοφύλακες για τους αγώνες με Τσεχία (5/2, 17:50) και Φινλανδία (6/2, 21:15). Πέρα από τους γνωστούς Νικοπολίδη και Χαλκιά, θα κληθούν δύο εκ των Αμπάρη (Αστέρας Τρίπολης), Μιχαηλίδη (Ατρόμητος) και Κοτσόλη (Λάρισα). Οι τρεις αυτοί γκολκίπερ θα διεκδικήσουν, όπως όλα δείχνουν, την τρίτη θέση στην αποστολή για το EURO 2008.

Στο μεταξύ, ενώ αναμένεται η απάντηση του Ότο Ρεχάγκελ στην πρόταση για ανανέωση συμβολαίου που του έκανε η ΕΠΟ, αναζητείται αντίπαλος για φιλικό παιχνίδι στις 26 Μαρτίου. Η Πορτογαλία και η Βουλγαρία είναι οι δύο επικρατέστερες ομάδες για να τεθούν αντιμέτωπες με την Εθνική, στο τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για τα τελικά της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Tips and Hacks