Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008

Ζήτησε συγνώμη για το ""χέρι του Θεού"

Εικοσιδύο χρόνια μετά τη φάση που σημάδεψε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ζήτησε συγνώμη για το περίφημο "χέρι του Θεού". Είναι η πρώτη φορά από τότε που ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής ζήτησε συγνώμη για το γκολ που είχε πετύχει με το χέρι εναντίον της εθνικής Αγγλίας (2-1), στους προημιτελικούς του Μουντιάλ του Μεξικό.

"Αν μπορούσα θα γύριζα πίσω στο χρόνο, όμως εγώ δεν μπορώ να αλλάξω την Ιστορία" εξήγησε ο Μαραντόνα σε μια συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα "The Sun". Κατά την άποψή του, όμως "... το γκολ παραμένει γκολ, η Αργεντινή στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια κι εγώ αναδείχθηκα καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Είναι πράγματα που εγώ δεν μπορώ να αλλάξω".

Ο Μαραντόνα, που βρίσκεται στην Αγγλία για να επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, τόνισε επίσης πως βρίσκεται σε αναζήτηση νέων εμπειριών, ενώ διευκρίνισε ότι παρά το ότι δεν έπαιξε ή δεν προπόνησε ποτέ στη Βρετανία, δεν θα είχε πρόβλημα να "μετακομίσει" στην Αγγλία για να αναλάβει κάποια ομάδα.

Tips and Hacks