Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008

Στην αποστολή ο Μάντζιος

Ο Φρίντχελμ Φούνκελ δείχνει απο την πρώτη στιγμή πόσο υπολογίζει τον Μάντζιο, καθώς θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με την Χέρτα.

Ο Φρίντχελμ Φούνκελ επιθυμούσε την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς έβλεπε οτι η ομάδα του θέλει ενίσχυση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός των ''αετών'' θα συμπεριλάβει στην αποτολή για τον αγώνα με την Χέρτα τους Κάιο, Φενίν και Μάντζιο.

''Οι τρεις παίκτες θα είναι στην αποστολή. Φυσικά δεν έχουν εμπειρία απο την Bundesliga, όμως θέλουμε να έχουμε ποιότητα στην ομάδα, γι' αυτό και θα είναι μαζί μας στο Βερολίνο'' δήλωσε ο Φρίντχελμ Φούνκελ κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Βαγγέλη Μάντζιου.

Οι ''αετοί'' θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση με τους Αμανατίδη και Φενίν, όμως είναι πολύ πιθανό ο διεθνής φορ (θα φοράει το Νο8 στην Φρανκφούρτη) να κάνει ντεμπούτο, ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει η αναμέτρηση. Στην παρουσίαση του ο Μάντζιος ήταν ενθουσιασμένος απο την στιγμή που η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και έδειξε αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

''Θα είναι συναρπαστικές οι μέρες που ακολουθούν. Είχα άγχος, γιατί ήθελα να τελειώσει η υπόθεση και να έρθω στην Φρανκφούρτη. Μου έχουν πει αρκετά πράγματα οι Αμανατίδης και Κυργιάκος για την ομάδα. Νιώθω τυχερός που είμαι εδώ και πιστεύω να προσαρμοστώ γρήγορα''.

Tips and Hacks