Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2007

Δισεκατομμυριούχος πληρώνει το κροατικό… «διπλό»!

Είδαν και έπαθαν στη Ρωσία μετά την οδυνηρή ήττα της εθνικής τους ομάδας το προηγούμενο Σάββατο από το Ισραήλ (2-1), που τους άφησε τρίτους στον πέμπτο προκριματικό όμιλο για το EURO2008, σκορπίζοντας μεγάλη απογοήτευση στον κόσμο της χώρας. Ένας Δισεκατομμυριούχος Ρώσος όμως δεν τα παρατάει και αποφάσισε να… δώσει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες της Κροατίας προκειμένου να φύγουν από το Γουέμπλεϊ με το «διπλό» απέναντι στην Αγγλία, προσφέροντας τους τέσσερα υπερπολυτελή αυτοκίνητα στον τερματοφύλακα και στους τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας!

Οι παίκτες του Γκους Χίντινγκ, έπειτα από το «στραπάτσο» με τους Ισραηλινούς, έμειναν στην τρίτη θέση του ομίλου, μένοντας δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Αγγλία και πέντε από την ήδη προκριμένη στα γήπεδα της Ελβετίας και της Αυστρίας, Κροατία. Όπερ και σημαίνει πως για να πάρουν το «εισιτήριο» της πρόκρισης, θα πρέπει να κερδίσουν εκτός έδρας την Ανδόρα την τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη και παράλληλα οι «Χρβάτσκι» να «αποδράσουν» με το «διπλό» από την Αγγλία.

Για να δώσει λοιπόν κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του Σλάβεν Μπίλιτς ώστε να χαρίσει την πρόκριση στη χώρα του, ο δισεκατομμυριούχος, Λεονίντ Φεντούν που τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτης της Σπαρτάκ Μόσχας προσφέρει ως αμοιβή τέσσερα υπερπολυτελή αυτοκίνητα στους τρεις διακριθέντες των Κροατών αν αυτοί νικήσουν, καθώς και στον τερματοφύλακα της βραδιάς, Στίπε Πλετίκοσα που παρεμπιπτόντως αγωνίζεται στη ρωσική ομάδα της Μόσχας…

«Το κάνω αυτό αυστηρά ως φίλαθλος. Εάν έχουμε ακόμη και μια μικρή πιθανότητα, πρέπει να προσπαθήσουμε να τη διεκδικήσουμε», τόνισε ο Φεντούν με δηλώσεις του σε ρωσικά ΜΜΕ.

Tips and Hacks