Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2007

Αντε ρε παικταρά γύρνα!

Χρόνο συμμετοχής στους Εκι Γκονζάλες και Σωτήρη Νίνη θα δώσει ο Ζοσέ Πεσέιρο στο φιλικό με τον Ηλυσιακό (20/11, 15:30GR) στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, προκειμένου να αυξήσει τον βαθμό ετοιμότητά τους. Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του τριφυλλιού ενόψει Λάρισας.

Εκι Γκονζάλες

Ο αγωνιστικός ρυθμός είναι το μόνο που λείπει από τον Εκι Γκονζάλες για να επανέλθει πλήρως μετά την πολύμηνη απουσία του και ο Ζοσέ Πεσέιρο στο φιλικό με τον Ηλυσιακό θα δώσει στον αργεντινό την ευκαιρία να τον αποκτήσει πριν τον συμπεριλάβει για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας.

Παράλληλα, ο πορτογάλος τεχνικός θα δώσει χρόνο στον Σωτήρη Νίνη, καθώς ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια και το πράσινο οπλοστάσιο θα πρέπει να έχει διαθέσιμες όλες τις δυνατές επιλογές ενόψει των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Βέβαια, η περίπτωση του νεαρού μέσου είναι διαφορετική, ενώ έχει πάρει λεπτά συμμετοχής με την ομάδα νέων.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό που τους χορηγήθηκε επέστρεψαν την Δευτέρα (19/11) στην Παιανία και έκαναν διπλή προπόνηση.

Στην πρωινή προπόνηση οι πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα στο γυμναστήριο, στη συνέχεια έκαναν τεστ αντοχής στην ταχύτητα και ολοκλήρωσαν το πρωινό πρόγραμμα με ποδοβόλεϊ, σέντρες-σουτ και αποθεραπεία.

Στην απογευματινή προπόνηση οι παίκτες του τριφυλλιού ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα φάσεων, τακτική και αποθεραπεία. Θεραπεία έκανε ο Σωτήρης Λεοντίου, όπως και ο Γιάννης Γκούμας στο απογευματινό πρόγραμμα. Ο διεθνής αμυντικός ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στη γάμπα και δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με τον Ηλυσιακό.

Ο Μαρσέλο Μάτος ήταν απών από τις προπονήσεις μετά από σχετική άδεια. Ο βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στην Ιταλία για να καταθέσει τα χαρτιά του για την έκδοση ιταλικού διαβατηρίου και την Τρίτη (20/11) αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα.

Τέλος, δεν συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα (19/11) η αλλαγή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει στην επόμενη συνεδρίαση.

Tips and Hacks